În prima săptămână de activitate, respectiv 25 noiembrie – 1 decembrie 2013, comisia mixtă de control constituită la nivelul Instituţiei Prefectului – Judeţul Sibiu a verificat cinci unităţi de panificaţie, patru de carmangerie şi patru unităţi de măcelărie.
”În conformitate cu Ordinul Prefectului Judeţului Sibiu nr. 379/22.11.2013, obiectivul acestei comisii mixte de control este verificarea modului de depozitare, transport şi comercializare a produselor alimentare de origine animală şi nonanimală specifice sărbătorilor de iarnă din unităţi de alimentaţie publică, pieţe, târguri şi oboare din judeţul Sibiu”, a transmis astăzi Instituția Prefectului Sibiu.
Comisia mixtă de control va funcţiona până în 15 ianuarie 2014. Constatările din teren şi măsurile propuse sunt raportate conducerii Instituţiei Prefectului în termen de cinci zile de la data efectuării controlului.
În prima săptămână de activitate, respectiv 25 noiembrie – 1 decembrie 2013, comisia mixtă de control constituită la nivelul Instituţiei Prefectului – Judeţul Sibiu a verificat cinci unităţi de panificaţie, patru de carmangerie şi patru unităţi de măcelărie.
”În conformitate cu Ordinul Prefectului Judeţului Sibiu nr. 379/22.11.2013, obiectivul acestei comisii mixte de control este verificarea modului de depozitare, transport şi comercializare a produselor alimentare de origine animală şi nonanimală specifice sărbătorilor de iarnă din unităţi de alimentaţie publică, pieţe, târguri şi oboare din judeţul Sibiu”, a transmis astăzi Instituția Prefectului Sibiu.
Comisia mixtă de control va funcţiona până în 15 ianuarie 2014. Constatările din teren şi măsurile propuse sunt raportate conducerii Instituţiei Prefectului în termen de cinci zile de la data efectuării controlului.