Se visa mireasă la Ierusalim, însă toate planurile i-au fost date peste cap când de o răceală, când de un concert... Intrată în criză de timp, Cornelia Catanga a bătut în cuie luna nunţii: ianuarie 2014, însă doar după ce va trece câteva probe... casnice.
Chiar dacă de o viaţă nu trece pragul bucătăriei decât pentru a mânca, Cornelia Catanga va fi nevoită să-şi ia în serios rolul de viitoare soţie. De Crăciun, artista îi va găti lui Aurel Pădureanu mâncarea lui preferată: gâscă umplută cu sarmale. "Trăiesc, în general, după fusul Americii... Când toată lumea ia prânzul, eu mă aflu de abia la micul dejun, pentru că seara am concerte până târziu. De Sărbători n-am cum să gătesc: când sunt cu mâna în mâncare, telefonul sună non-stop", a declarat Cornelia Catanga pentru "ring".
Botezatu i-a interzis să slăbească
Revenită din concediul de vară cu câteva kilograme în plus, artista s-a mai liniştit după ce Cătălin Botezatu i-a interzis să ţină dietă. "Am apucat să mai slăbesc, dar, după ce mi-a luat măsurile pentru rochia de mireasă, mi-a spus să-mi menţin greutatea, că altfel voi avea probleme în ziua nunţii. Până la urmă am stabilit să facem în ianuarie şi cununia civilă, şi pe cea religioasă în ţară, imediat după ce revenim din turneul dinn Israel", ne-a mărturisit Cornelia Catanga.
"Costiţa afumată e secretul reţetei"
Întrebată despre reţetă, Corneliei Catanga i s-a făcut poftă de o porţie de sarmale fierte în raţă. "Raţa se pune cu capul în jos în oala cu sarmale, înconjurată de sarmale şi umplută cu sarmale. Se pune un strat de sarmale, unul de dafin, piper şi secretul: costiţa afumată. Se ţine câteva ore la cuptor. Îmi lasă apă-n gură! Din păcate, carnea de raţă îmi face rău şi mănânc doar sarmale", ne-a spus artista.
"Aurel Pădureanu îmi spune mereu că toate sărbătorile pot fi