Autopsia lui Paul Walker, starul seriei "Furios şi iute", a relevat cauza morţii actorului. O autopsie a prietenului şi consilierului financiar al lui Paul Walker, Roger Rodas, care se afla la volan în momentul în care autoturismul Porsche Carrera GT a intrat în copac, a fost şi ea efectuată.
Paul Walker ar fi putut supravieţui iniţial accidentului de maşină dacă automobilul Porsche Carrera GT în care se afla nu ar fi luat foc. Starul din "Furios şi iute" nu a murit în urma impactului, ci decesul a fost survenit în urma traumatismelor suferite şi a rănilor cauzate de flăcări, informează CNN. Efectul combinat al leziunilor traumatice şi termice a produs decesul lui Paul Walker, se arată în raportul preliminar al autopsiei efectuate de Departamentul de Medicină Legală din Los Angeles.
Prietenul lui Paul Walker, Roger Rodas, care conducea maşina în momentul accidentului, a murit în urma "multiplelor leziuni traumatice", arată raportul autopsiei fostului pilot de curse. Raportul nu specifică însă dacă Rodas era încă viu în momentul în care autoturismul a luat foc. Autopsiile lui Paul Walker şi Roger Rodas nu au fost efectuate de către acelaşi medic, ceea ce ar putea însemna că decesele celor doi ar fi putut să nu fie în mod semnificativ diferite, a susţinut asistentul-şef al Departamentul de Medicină Legală din Los Angeles, Ed Winter, citat de CNN.
Raportul complet al autopsiei lui Paul Walker şi a lui Roger Rodas va fi făcut public în câteva săptămâni. Actorul american Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious", a murit, sâmbătă după-amiază (ora locală), într-un accident de automobil, în Santa Clarita, California.
Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet