Bucataria-romaneasca.ro recomanda o reteta inedita, cu avocado.
Maioneza de post
Ingrediente:
1/2 avocado copt
1 lingurita mustar
zeama de la 1/2 lamaie
3 linguri ulei
sare dupa gust
Mod de preparare:
Cu ajutorul unei lingurite se scoate pulpa de avocado apoi se marunteste cu ajutorul unei furculite.
Intr-un blender se adauga pulpa de avocado zdrobita, mustar, ulei si zeama de lamaie (dupa preferinta). Se mixeaza cateva minute pana obtinem o pasta fina si densa. Se adauga sare dupa gust.
Sosul obtinut se serveste rece alaturi de cartofi aurii. Tag-uri: maioneza, post, ingrediente
Bucataria-romaneasca.ro recomanda o reteta inedita, cu avocado.
Maioneza de post
Ingrediente:
1/2 avocado copt
1 lingurita mustar
zeama de la 1/2 lamaie
3 linguri ulei
sare dupa gust
Mod de preparare:
Cu ajutorul unei lingurite se scoate pulpa de avocado apoi se marunteste cu ajutorul unei furculite.
Intr-un blender se adauga pulpa de avocado zdrobita, mustar, ulei si zeama de lamaie (dupa preferinta). Se mixeaza cateva minute pana obtinem o pasta fina si densa. Se adauga sare dupa gust.
Sosul obtinut se serveste rece alaturi de cartofi aurii. Tag-uri: maioneza, post, ingrediente