Proprietarii au finalizat o nouă etapă de proiect, amenajarea etajului casei, la nouă luni de la începerea lucrărilor pentru reabilitarea proprietăţii de pe Iuliu Maniu.
Decor de insipraţie nordică, bănci de biserică germană, şemineu făcut de "sobarul" Casei Regale, bar din marmură, parchet şi bârne din lemn recuperat: interiorul clădirii monument istoric s-a deschis la început de weekend. Grădina de Vară, temporar închisă după începerea sezonului rece, se redeschide în decor de iarnă, pentru săptămânile dinainte de sărbători.
La fel ca în cazul grădinii, pentru operarea noului spaţiu, proprietarul Simion Mureşan (Electrogrup) continuă parteneriatul cu administratorii localului Toulouse - Petru Bucşa, Bogdan Gheorghiu şi Radu Vargancsek. După ce la începutul verii a fost inaugurată grădina de vară din curtea interioară, proprietarul şi asociaţii au deschis oficial vineri şi casa. O parte din casă, mai precis: un restaurant la etajul clădirii, cu un traseu care "curge" în cinci zone diferite. Au apărut o încăpere catalogată de proprietari drept rustică, cu elemente de inspiraţie nordică, o sală unde a fost instalat barul cu blat de marmură, o zonă unde tronează un şemineu din cărămidă, realizat de sobarul care a lucrat şi pe domeniul regal de la Săvârşin, o altă încăpere unde îţi atrage privirile un pian bătrân de mai bine de 180 de ani şi un culoar mobilat cu mese şi scaune cu vedere la grădină, care leagă traseul.
Modelele de insipraţie gotică au fost copiate după cele ale Catedralei din vecinătate, băncile de biserică au fost aduse din Germania, iar soba albă instalată în una dintre încăperi a fost găsită într-o casă de pe aceeaşi stradă, achiziţia ei costând cam cât avansul pentru un apartament (luat prin Prima Casă). După cum explică asociaţii din proiect, din vechea casă de la nr. 34 au fost recuperate toate materialele care au putut fi reco