Prăjitura de Crăciun cu scorţişoară este grozavă pentru sărbătorile de iarnă, dar poate fi consumată şi cu alte ocazii festive.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecaţi zahărul cu untul, apoi bateţi bine amestecul, până se topeşte zahărul şi crema capătă o culoare gălbuie.
Adăugaţi ouăle, laptele, făina, praful de copt, scorţişoara şi nucşoara, apoi bateţi bine amestecul, până la omogenizarea ingredientelor.
Turnaţi amestecul într-o formă cu diametrul de 20 de centimentri, antiaderentă, unsă cu unt, apoi coaceţi prăjitura la temperatura de 180ºC, până ce marginile încep să se desprindă de vas.
Presăraţi prăjitura cu zahărul amestecat cu scorţişoară, apoi lăsaţi 5 minute la cuptor, pentru glazurare. Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »