Gheorghe Danuletiu, cunoscut drept "Ghita Ciobanul", si-a deschis azi un magazin in Bucuresti, in piata Progresul, unde-si vinde bunatatile produse la stana.
Bunatatile lui Ghita sunt pentru orice buzunar
"Asta e primul meu magazin. L-am deschis unde e cea mai multa populatie, aici, la Bucuresti. La noi in Sibiu sau alte zone sunt mai multi producatori. Toate produsele sunt facute de mine. O sa vand eu, sora mea, nasul si cumnatul meu. E o afacere si nu ii, asa este normal sa iti vinzi marfa, asta trebuie sa faca un producator", ne-a mai spus tanarul.
Gheroghe Danuletiu s-a pregatit pentru inceput cu jumatate de tona de produse, iar cumparatorii vor avea ocazia sa il vada chiar pe el in spatele vitrinelor frigorifice. Fiind o afacere de familie, Ghita se pricepe foarte bine la prepararea branzeturilor, fiind chiar producator autentic. Din copilarie a invatat taina fermentarii laptelui, are felurite retete si vrea ca romanii sa guste din produsele preparate de el.
Ghita Ciobanul s-a pregatit temeinic pentru deschidere. S-a aprovizionat cu o jumtate de tona de produse
Preturile sunt pentru orice buzunar, astfel telemeaua de oaie costa 25 de lei/kilogram, casul ardelenesc 24 de lei, muschiul file 38 de lei, carnati afumati 27 de lei, iar salamul de casa - 30 de lei.
Piedone a reusit sa aduca intr-o piata administrata de el unul dintre cei mai indragiti producatori
Desi isi petrece mai tot timpul la stana din Jina, printre oi, Ghita le stie pe toate divele de la Bucuresti: "Sunt frumoase si ele, nu zic nu, dar eu prefer femeile naturale. Cea mai frumoasa e cea naturala, femeia asa cum a lasat-o Dumnezeu".
In lumea virtuala Ghita este extrem de cunoscut si are sute de mii de prieteni, insa printre amicii sai nu se numara si vedetele. “Nu am ajuns eu asa sus sa fiu prieten cu Bianca sau cu Danbiela