Slătinenii care vor să se distreze de sărbători fără să mai poarte grija preparării mâncării au la îndemână o soluţie întâlnită tot mai des: firmele de catering. În ultimii ani, acestea s-au înmulţit în oraş, iar competiţia a devenit acerbă, clienţii făcând diferenţa în privinţa calităţii mâncării pregătite şi a tarifelor practicate pentru acestea. De Crăciun şi Revelion, firmele de catering vor fi la datorie.
Gospodinele din Slatina mai comode sau cele care, efectiv, nu vor să gătească în perioada sărbătorilor ce urmează din cauza volumului de muncă mare pe care trebuie să-l depună pot răsufla uşurate: firmele de catering vor lucra şi în această perioadă. De fapt, ultimele două săptămâni ale fiecărui an au devenit, de ceva timp, una dintre perioadele cele mai aglomerate pentru firmele de profil menţionate, perioade care aduc venituri frumoase patronilor.
Indiferent că vorbim despre mâncare pentru ospăţuri “oficiale” sau de cele private, firmele de catering sunt pregătite cu oferte şi preţuri pentru toate buzunarele. De la aperitive şi până la sarmale sau deserturi, orice se poate comanda şi cumpăra prin telefon, iar mâncarea este livrată direct la domiciliul clientului.
“Avem o ofertă variată de sărbători şi nu impunem comenzi minime sau o valoare minimă a unei comenzi. Oferta noastră cuprinde platouri reci – cu caşcaval, brânzeturi, şuncă ş.a., sau un alt fel de platou rece cu produse specifie numai din carne de porc – caltaboş, şuncă, şorici etc., şi platouri calde – carne la garniţă, mititei, murături, mămăliguţă ş.a. la preţul de 39 lei pentru două persoane, sau un alt fel de platou cald cuprinzând şniţele, carne de pui, aripioare de pui, copănele ş.a. – preţ de 31 lei pentru două persoane”, a spus Andreea Matei, angajată a unei firme de catering din Slatina.
Cei care vor să apeleze la serviciile firmelor de catering trebuie să se gândeas