Iată o rețetă ușoară, rapid de făcut, excelentă atât pentru iubitorii de paste, cât și pentru cei care țin la siluetă. Iubitorii de carne îi pot adăuga și câteva felii de bacon prăjite, scurse de grăsime într-un șervețel și tocate mărunt. Timpul de preparare nu va depăși 20 de minute.
Ingrediente:
- o jumătate de kilogram de varză de Bruxelles congelată
- 3 linguri de unt
- o ceapă medie, tăiată subțire
- un pachet de tortellini umplut cu brânză
- zeama de la o lămâie
Mod de preparare:
1. Fierbe varza într-un vas mare, timp de 4 minute, până se înmoaie puțin. Între timp, topește untul într-o tigaie și călește ceapa la foc mediu, până devine translucidă.
2. Folosindu-te de o paletă mare, transferă varză din oală în tigaie. Dă drumul mai tare la aragaz și amestecă ocazional în tigaia cu varză și ceapă, timp de 5 minute, până ce ingredientele primesc o culoare ușor maronie. Între timp, într-o oală mare cu apă, fierbe pastele conform instrucțiunilor. După ce s-au fiert, pune pastele peste legume și condimentează amestecul după gust. Adaugă sucul de lămâie deasupra și puțin parmezan ras. Poftă bună!
Iată o rețetă ușoară, rapid de făcut, excelentă atât pentru iubitorii de paste, cât și pentru cei care țin la siluetă. Iubitorii de carne îi pot adăuga și câteva felii de bacon prăjite, scurse de grăsime într-un șervețel și tocate mărunt. Timpul de preparare nu va depăși 20 de minute.
Ingrediente:
- o jumătate de kilogram de varză de Bruxelles congelată
- 3 linguri de unt
- o ceapă medie, tăiată subțire
- un pachet de tortellini umplut cu brânză
- zeama de la o lămâie
Mod de preparare:
1. Fierbe varza într-un vas mare, timp de 4 minute, până se înmoaie puțin. Între timp, topește untul într-o tigaie și călește ceapa la foc mediu, până devine translucidă.
2. Folosindu-te de o