Un restaurant din Braşov vine cu delicatese vânătoreşti, ca alternativă pentru tradiţionalul porc. Servite pe loc sau livrate pentru acasă, la comandă
Cârnaţi, caltaboşi, leber. Nu vor lipsi de pe masa tradiţională de Crăciun. Însă, pentru clienţii cu alte gusturi, un restaurant din Braşov vine cu o alternativă – delicatese vânătoreşti: medalion de căprioară, pulpă de mistreţ sau supă de fazan. Deja, în bucătării este forfotă mare şi se găteşte la foc continuu, pentru ca în zilele de sărbătoare totul să iasă perfect. „Medalionul de căprioară, carne bogată în vitamine în fier, în zinc, dă energie în ziua când este servit”, ne recomandă Anica Moiseanu, bucătar şef. „După o noapte de colindat, cei care ajung la noi pot savura şi supă de fazan”, adaugă Pachiţa Pop, manager restaurant.
Cei care au decis deja unde vor îşi vor petrece Crăciunul şi Revelionul au făcut comenzi speciale. „Eu unul prefer preparatele vânătoreşti, îmi plac foarte mult, iar în acest an o să aleg căprioară de sărbători. O să fac o comandă specială şi de Crăciun, dar şi de Revelion”, ne spune un domn pe care l-am întâlnit în restaurant. O porţie de medalion de căprioară cu sos vânătoresc şi garnitură de orez sârbesc costă 30 de lei, iar supa de fazan 15 lei.