Aseară, 40 de vârstnici rămași singuri au primit mâncare gătită la Palatul Elisabeta: sarmale cu orez și nucă, pene cu pui și ciuperci și brioșe cu banane și ciocolată Sursa: Răzvan Petrescu
Ieri după-amiază, bucătăria regală de la Palatul Elisabeta a găzduit patru bloggerițe culinare care, la invitația Alteței Sale Regale Princepesa Moștenitoare Margareta a României, și-au pus talentul în funcțiune pentru a prepara mâncare pentre bătrânii singuri, în cadrul programului “Niciodată singur” derulat prin fundația ASR Margareta a României. Astfel, au devenit bucătărese pentru o zi ale Casei Regale A României: Dana Burlacu Visternicu, Izabela Dobrin, Elena Pădurariu și Andreea Jugănaru, nume cunoscute internauților pasionați de mâncare bună.
Fiecare “bucătăreasa regală” a gătit câte un fel de mâncare care tot aseară a fost servită unui număr de 40 de persoane vârstnice rămase singure pe lume. S-au pregătit sarmale de post cu orez, ciuperci și miez de nucă, paste cu pui și ciuperci și brioșe cu banane și ciocolată. Cel ce-al patrulea fel de mâncare, biscuiții cu ghimbir au fost împărțiți, tot aseară, copiilor care s-au dus la librăria Cărturești-Verona, unde Principesa Margareta și actorul Dan Puric le-au citit povești micuților, în cadrul evenimentului “Seri de poveste”.
Cele patru bloggerițe culinare au fost alese de o cunoscută firmă de electrocasnice care a utilat bucătăriile regale de la Castelul Săvârșin și Palatul Elisabeta. Cu o punctualitate princiară, ASR Margareta a intrat în bucătăria unde roboteau de zor bloggerițele, fix la ora anunțată. |mbrăcată casual, cu pantaloni pantaloni lungi, pantofi cu tocuri joase, un jerseu cu anchior și o eșarfă de mătase la gât, Principesa Margareta a făcut cunoștiință cu invitatele sale, dar din păcate n-a putut gusta decât biscuiții cu ghimbir, întrucât celelalte preparate nu erau încă gata.
“Oamenii au nev