Ingrediente: 10 frunze de varză, 10 cârnăciori, 10 felii brânză topită felii, 7 linguri făină, 5 linguri pesmet, 2 ouă, sare, piper, 200 ml ulei pentru prăjit.
Preparare: frunzele de varză se trec prin apă clocotită, apoi se lasă la scurs. Îndepărtezi nervurile groase şi le laşi să se răcească.
Pe fiecare frunză de varză se pune o felie de brânză, un cârnăcior şi se rulează la fel ca şi sarmalele.
Se bat ouăle cu două linguri de apă minerală, sare, piper. Fiecare rulou se trece prin făină, ou şi pesmet şi se prăjeşte în ulei încins.
Rulourile se servesc ca aperitv sau cu o garnitură de orez sau legume.
Poftă bună!
Ingrediente: 10 frunze de varză, 10 cârnăciori, 10 felii brânză topită felii, 7 linguri făină, 5 linguri pesmet, 2 ouă, sare, piper, 200 ml ulei pentru prăjit.
Preparare: frunzele de varză se trec prin apă clocotită, apoi se lasă la scurs. Îndepărtezi nervurile groase şi le laşi să se răcească.
Pe fiecare frunză de varză se pune o felie de brânză, un cârnăcior şi se rulează la fel ca şi sarmalele.
Se bat ouăle cu două linguri de apă minerală, sare, piper. Fiecare rulou se trece prin făină, ou şi pesmet şi se prăjeşte în ulei încins.
Rulourile se servesc ca aperitv sau cu o garnitură de orez sau legume.
Poftă bună!