Finalul turului Ligii a IV-a a găsit CSC Sânmartin pe locul 2, cea mai bună clasare din istoria comunei de lângă Oradea. Colaborarea cu Luceafărul a contribuit substanţial la saltul înregistrat în sezonul de toamnă.
Zece victorii consecutive
Echipa din Sânmartin a început mai slab campionatul, dar din etapa a 6-a a avut un parcurs perfect, bifând zece victorii la rând. "Una peste alta a fost un tur reuşit. Am început greoi campionatul, din cauza faptului că ne-am adunat târziu şi am format un lot pe ultima sută de metri. Cu mici excepţii, sunt satisfăcut de ceea ce s-a întâmplat în prima parte a campionatului", a comentat antrenorul principal Florin Farcaş.
"S-au încadrat în obiectiv"
Şi reprezentanţii finanţatorilor s-au declarat mulţumiţi de poziţionarea echipei după 15 etape. "S-a încadrat în obiectivul fixat, locurile 1-3. Noi suntem mulţumiţi cu poziţia secundă, iar jucătorii bucuroşi că drepturile financiare sunt achitate la zi. Pe viitor, sperăm să fim mai sus, chiar dacă obiectivul nu e neapărat promovarea. Vrem să formăm o echipă bună şi dacă totuşi va fi să terminăm pe locul 1, Consiliul Local va decide dacă va susţine o eventuală promovare în Liga a III-a", a afirmat Lucian Popuş, primarul comunei Sânmartin.
"Ne-am dorit mult să avem o echipă bună la Sânmartin şi într-un timp relativ scurt s-a reuşit acest lucru. Satisfacţia este cu atât mai mare cu cât şi rezultatele ne-au adus foarte aproape de vârful clasamentului. Ţintim o clasare pe primele locuri şi prin prisma oportunităţii de a evolua în Liga Regională, o competiţie stimulativă şi din punct de vedere financiar", a declarat Virgil Bocşan, preşedintele CSC Sânmartin.
"Toate contracandidatele sunt periculoase"
Lupta pentru primul loc se anunţă disputată şi echilibrată, CSC Sânmartin (37 puncte) având contracandidate pe Kinder Paleu (38 puncte), FC Hidişel şi Criş