Tot mai puţini tineri vor să înveţe o meserie, pentru că a fi elev într-o clasă vocaţională este, în societatea actuală, echivalentul eşecului timpuriu în cariera profesională. De aceea, angajatorii din industrii precum cea a retailului alimentar, care au nevoie de bucătari sau măcelari, au o adevărată problemă în a găsi candidaţi care să le ocupe posturile vacante. Continuarea pe ZFCorporate
Intră în comunitatea Facebook Ziarul Financiar, locul unde ziarul vorbeşte cu tine Vizualizari: Printeaza Aboneaza-te:RSSNewsletterTrimite stirea pe:TwitterFacebookMail Intră în comunitatea Facebook Ziarul Financiar, locul unde ziarul vorbeşte cu tine
Tot mai puţini tineri vor să înveţe o meserie, pentru că a fi elev într-o clasă vocaţională este, în societatea actuală, echivalentul eşecului timpuriu în cariera profesională. De aceea, angajatorii din industrii precum cea a retailului alimentar, care au nevoie de bucătari sau măcelari, au o adevărată problemă în a găsi candidaţi care să le ocupe posturile vacante. Continuarea pe ZFCorporate
Intră în comunitatea Facebook Ziarul Financiar, locul unde ziarul vorbeşte cu tine Vizualizari: Printeaza Aboneaza-te:RSSNewsletterTrimite stirea pe:TwitterFacebookMail Intră în comunitatea Facebook Ziarul Financiar, locul unde ziarul vorbeşte cu tine