Zeci de mii de persoane cazate, mii de evenimente organizate, zeci de mii de paturi făcute şi de lenjerii schimbate, tone de cafea, hectolitri de vin şi zeci de mii de porţii de mâncare servite oaspeţilor.
Iată cum s-a derulat 2013 în cele 4 hoteluri Ibis din România:
• 245.300 oaspeti cazaţi, cu peste 20 de naţionalităţi
• 177.250 nopţi de cazare vândute
• 2750 de evenimente organizate, la care au participat 69.750 de persoane; 42% dintre evenimente au fost training-uri, 35% conferinţe, 12% petreceri de firmâ şi 11% evenimente private
• 299.000 de ouâ preparate în cele 4 restaurante ale hotelurilor
• 660 tone de cafea bâute la micul dejun
• 33.6 tone de carne
• 2.200 litri de vin consumaţi de oaspeţii hotelurilor
Şi, nu în ultimul rând, 1.500 de globuri şi 200 de metri de beculeţe electrice folosite la decoraţiunile de Crâciun.
Ibis opereazâ în România 4 hoteluri de 3***: două în Bucureşti si câte unul în Constanţa şi Sibiu. În total, cele 4 hoteluri au 760 de camere, astfel: 250 de camere la Ibis Bucureşti Gara de Nord, 161 de camere la Ibis Bucureşti Palatul Parlamentului, 154 de camere la Ibis Constanţa şi 195 camere la Ibis Sibiu. În total, reţeaua Ibis are 234 de angajaţi în România.
Zeci de mii de persoane cazate, mii de evenimente organizate, zeci de mii de paturi făcute şi de lenjerii schimbate, tone de cafea, hectolitri de vin şi zeci de mii de porţii de mâncare servite oaspeţilor.
Iată cum s-a derulat 2013 în cele 4 hoteluri Ibis din România:
• 245.300 oaspeti cazaţi, cu peste 20 de naţionalităţi
• 177.250 nopţi de cazare vândute
• 2750 de evenimente organizate, la care au participat 69.750 de persoane; 42% dintre evenimente au fost training-uri, 35% conferinţe,