Sâmbătă, regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de cele obişnuite ale perioadei, local chiar mai ridicate decât cele climatologic normale, cu precădere în dealurile subcarpatice.
Cerul va fi variabil, cu înnorări şi ceaţă în zonele joase, mai persistente local în cele din vest şi centru. Izolat se vor semnala burniţe şi fulguieli şi va fi posibilă, pe suprafeţe mici, depunerea de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 10 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, până în jurul valorii de -6 grade. Temperaturile minime se vor încadra între -10 şi 0 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -14 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată din an. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în Carpaţii Occidentali. Pe văi şi în depresiuni vor fi condiţii de ceaţă asociată cu chiciură. Vântul va sufla slab şi moderat.
Duminică, vremea va fi în general apropiată de normalul termic al perioadei, chiar mai caldă decât în mod obişnuit la deal şi la munte. Cerul va avea înnorări în special dimineaţa şi noaptea în zonele joase de relief, unde local va fi şi ceaţă şi izolat burniţă sau fulguieli. Spre sfârşitul intervalului în nord-vestul ţării sunt posibile precipitaţii slabe mixte. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 0 şi 10 grade, iar cele minime se vor încadra între -10 şi 0 grade, uşor mai scăzute în depresiuni, dar şi mai ridicate pe litoral şi în Dealurile de Vest.
LA MUNTE
Vremea va fi în general frumoasă, cu valori termice peste cele caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil, iar pe văi şi în depresiuni, în special dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă asociată cu chiciură