Creatoarea de modă Mirela Stelea se poate lăuda cu o siluetă de admirat, aspect fizic datorat stilului de viaţă sănătos bazat pe un program riguros de sport şi cumpătării culinare. Totuşi, designerul se va bucura de preparatele care se regăsesc în mod tradiţional pe masa de Crăciun, dar pregătite în aşa fel încât să nu lase loc kilogramelor în plus
Mirela Stelea va petrece Sărbătorile de iarnă acasă, alături de soţul ei, Bogdan Stelea, dar şi de alte persoane dragi, ocazie cu care masa va fi plină de bunătăţi. Pentru a-şi păstra silueta, dar şi pentru că s-a gândit la sănătatea familiei, creatoarea de modă a ales de Crăciun un meniu uşor, care nu va abunda în produse din carne de porc.
„Vom avea piftie de curcan, salată de boeuf cu maioneză light, şorici, şi sărmăluţe cu ciuperci, orez şi pătrunjel. Nu îmi fac griji că mă voi îngrăşa pentru că o să mănânc cu moderaţie. De exemplu, dimineaţa voi înlocui cerealele sau iaurtul cu o felie de cozonac, la prânz mă voi mulţumi cu o ciorbă de curcan sau friptură de curcan la cuptor, desertul îl voi savura la minimum o jumătate de oră după felul principal, iar seara o să mă limitez la o salată“, spune soţia fostului portar al Naţionalei României de Fotbal.
De asemenea, designerul a mărturisit că va face cât mai multă mişcare, imediat după Crăciun, pentru a se simţi în formă, ca întotdeauna. „O să reiau chiar de a doua zi antrenamentul la sală, aşa că nu-mi fac griji referitoare la siluetă. Mama îmi face însă un desert de la care nu mă pot abţine. Se numeşte turtă, este o reţetă tradiţională şi constă în mai multe straturi de blat subţire însiropat cu rom, sirop de vanilie, la care se adaugă miere, miez de nucă şi puţina coajă de portocală. Este senzaţional“, a dezvăluit aceasta plăcerea culinară de la care nu se poate abţine.