Târgul era programat să se închidă duminică, 22 decembrie, dar consilierii judeţeni din Iaşi au fost de acord cu cererea comercianţilor de a fi prelungite autorizaţiile până după Anul Nou.
50 de producători autohtoni au adus pe pietonalul Ştefan cel Mare şi Sfânt tot ce trebuie pentru masa de sărbători: preparate tradiţionale din carne de porc, brânzeturi din lapte de oaie sau de capră, caşcaval, prăjituri, sucuri naturale, pălincă şi vin. Sunt şi câteva căsuţe în care sunt vândute şi obiecte decorative pentru brad.
Târgul este deschis în intervalul 9:00 - 20:00.
(Sursa: digi24.ro) Târgul era programat să se închidă duminică, 22 decembrie, dar consilierii judeţeni din Iaşi au fost de acord cu cererea comercianţilor de a fi prelungite autorizaţiile până după Anul Nou.
50 de producători autohtoni au adus pe pietonalul Ştefan cel Mare şi Sfânt tot ce trebuie pentru masa de sărbători: preparate tradiţionale din carne de porc, brânzeturi din lapte de oaie sau de capră, caşcaval, prăjituri, sucuri naturale, pălincă şi vin. Sunt şi câteva căsuţe în care sunt vândute şi obiecte decorative pentru brad.
Târgul este deschis în intervalul 9:00 - 20:00.
(Sursa: digi24.ro)