Pacienții care vor rămâne internați, de Crăciun, în Spitalul Județean de Urgență din Focșani se vor putea bucura de un meniu special. Astfel, în prima și a doua zi de Crăciun pacienţii vor primi sărmăluțe, friptură, cozonaci și portocale. „Ca în fiecare an, Spitalul Județean de Urgență respectă tradiția de sărbători și oferă pacienților care rămân internați în zilele de Crăciun un meniu tradiţional. Sperăm ca în acest mod, să simtă și ei magia sărbătorilor de iarnă”, ne-a declarat Alina Cosma, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Focșani.
Pacienții vor primi ca aperitive salam, cașcaval, ouă, pateuri, ciorbe și făinoase cu lapte. La desert, vor primi cozonaci și portocale, conducerea Spitalului Județean achiziționând 120 de cozonaci și 70 de kilograme de portocale.
Pacienții care vor rămâne internați, de Crăciun, în Spitalul Județean de Urgență din Focșani se vor putea bucura de un meniu special. Astfel, în prima și a doua zi de Crăciun pacienţii vor primi sărmăluțe, friptură, cozonaci și portocale. „Ca în fiecare an, Spitalul Județean de Urgență respectă tradiția de sărbători și oferă pacienților care rămân internați în zilele de Crăciun un meniu tradiţional. Sperăm ca în acest mod, să simtă și ei magia sărbătorilor de iarnă”, ne-a declarat Alina Cosma, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Focșani.
Pacienții vor primi ca aperitive salam, cașcaval, ouă, pateuri, ciorbe și făinoase cu lapte. La desert, vor primi cozonaci și portocale, conducerea Spitalului Județean achiziționând 120 de cozonaci și 70 de kilograme de portocale.