Cu prilejul Crăciunului, miercuri, 25 decembrie, pacienţii internaţi la Spitalul Judeţean Timişoara vor primi un meniu special, cu mâncare tradiţională.
Liana Gorun, PR SCUJ Timişoara, a spus că, pentru persoanele care nu au restricţii alimentare, la micul dejun, vor fi serviţi cu ceai cu lămâie, brânză de vaci, gem şi tobă. La prânz, vor avea ciorbă de legume cu tăieţei, sarmale în foi de varză cu mămăligă şi cozonac. La cină, se vor delecta cu macaroane cu brânză de vaci şi ceai. Pentru pacienţii care au restricţii alimentare se vor pregăti meniuri în funcţie de recomandările medicilor.
Cu prilejul Crăciunului, miercuri, 25 decembrie, pacienţii internaţi la Spitalul Judeţean Timişoara vor primi un meniu special, cu mâncare tradiţională.
Liana Gorun, PR SCUJ Timişoara, a spus că, pentru persoanele care nu au restricţii alimentare, la micul dejun, vor fi serviţi cu ceai cu lămâie, brânză de vaci, gem şi tobă. La prânz, vor avea ciorbă de legume cu tăieţei, sarmale în foi de varză cu mămăligă şi cozonac. La cină, se vor delecta cu macaroane cu brânză de vaci şi ceai. Pentru pacienţii care au restricţii alimentare se vor pregăti meniuri în funcţie de recomandările medicilor.