Pacienţii internaţi în aceste zile la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina vor avea parte de un meniu special cu prilejul sărbătorilor de Crăciun şi Revelion. Din meniu, adaptat totuşi afecţiunilor pentru care sunt internaţi, nu vor lipsi tradiţionalele sarmale cu mămăliguţă, friptura sau cozonacul.
Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slatina au pregătit şi pentru acest sfârşit de an calendaristic un meniu aparte pentru persoanele care sunt internate în unitate în aceste zile de sărbătoare. Deşi meniul menţionat va fi adaptat, în general, bolilor pentru care se află sub supravegherea cadrelor medicale, acesta va cuprinde, totuşi, şi câteva produse devenite nelipsite de pe masa românului.
Astfel, meniul din zilele de sărbătoare pentru pacienţii Spitalului Judeţean Slatina va cuprinde: ciorbă ţărănească, supă de pui cu găluşte, sarmale cu mămăliguţă, piure de cartofi cu friptură şi salată de varză, cartofi gratinaţi, iar, ca desert – portocale şi cozonac, la care se adaugă şi compoturi din diverse fructe
Reprezentanţii unităţii medicale-etalon din judeţul Olt estimează că, de Crăciun şi Anul Nou, în cadrul spitalului se vor interna cel puţin 300 de persoane.