Când vine vorba de cea mai importantă petrecere a anului, mulţi sunt dispuşi să nu facă economii pentru a se asigura că aceasta va fi şi cea mai reuşită. Iar ofertele Capitalei se întrec în tematici inedite, concerte live şi meniuri somptuoase.
Staţie de live cooking cu fructe de mare, un meniu ce include preparate precum scoici "Saint-Jacques" în stil Rockefeller sau piept de raţă cu portocale şi sos de vin Muscat, pregătit de bucătarul şef Ashlie Dias, muzică live şi momente artistice se află în propunerea Crowne Plaza Bucureşti pentru seara de Revelion 2014. În seara de Revelion, participanţii pot savura preparate ale bucătariei internaţionale gătite de bucătarul şef Crowne Plaza Bucureşti. Printre delicatesele propuse se numără şi midii cu terina de raţă cu nuci şi gem de pere, curcan întreg cu sos de ceapă şi bacon sau paste Cavatelli cu broccoli, brânză Burrata şi sos de trufe. La staţia live de gătit, maestrul bucătar va prepara delicioase fructe de mare: stridii proaspete Claire De Fin cu sos Mignonette, homar, creveţi, langustine sau picioare de crab. Atmosfera de petrecere va fi completată de muzica celor de la Florian Band, formaţie recunoscută pentru concertele sale în SUA, Brazilia, Anglia, Franţa şi Italia. Peste 200 de persoane sunt aşteptate să petreacă noaptea dintre ani la hotelul din zona de nord a capitalei, iar pentru o astfel de distracţie, fiecare a plătit 549 de lei cu excepţia celor care şi-au făcut rezervări din timp, până pe 20 noiembrie, ei având parte de o reducere de 10%. JW Marriott Hotel întâmpină Anul Nou cu patru petreceri, reunite sub conceptul Fete a Porter. În fiecare dintre sălile restaurantelor de la Marriott, Revelionul va fi celebrat în stilul marilor capitale ale modei: Paris - Pure Couture, Beauty and the East - Tokyo, Milano - Edizione Italiano, New York - Style and the City. Fiecare dintre teme va avea şi meniur