După surprizele oferite de Crăciun pacienților de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța și celor de la Spitalul Municipal de Boli Infecțioase, echipa societății Arimex Comexim 2000 SRL a pregătit un meniu deosebit și pentru cina de Revelion. Mai mult, un grup de copii ai salariaților societății îi vor colinda cu Sorcova, în prima zi a anului, pe toți copii internați în Spitalul Clinic Județean de Urgență, oferindu-le dulciuri, fructe și jucării.
În ultima zi a anului, pacienții celor două unități sanitare au servit la micul dejun ceai cu lămâie, margarină, ou fert, brânză de vaci, salam victoria, gem, pate de ficat, iar la supliment - biscuiți, lapte dulce și iaurt natural. La pânz, toată lumea a avut pe masă ciobă de curcan a la grec, supă de curcan, supă de legume a la grec, supă de văcuță cu fidea, mâncare de cartofi cu carnați trandafir, pilaf cu legume și friptură de pui, mâncare de spanac cu orez și pui la cuptor, piure de cartofi cu friptură de văcuță la tavă, salată de varză albă, iar la desert – mere, mere copate și cozonac.
Cina Revelion, cu calcan și mămăliguță
În acestă seară, pacienții de la Spitalul Clinic Județen de Urgență și Spitalul Municipal de Boli Infecțioase vor servi file calcan parizian cu mămăliguță, mujdei și lămâie, piftie de purcel, tartine cu caviar și ceai cu lămâie. La desert, toată lumea va primi tarte cu fructe exotice.
Pe 1 și 2 ianuarie, societatea Armex Comexim 2000 SRL a pregătit pentru micul dejun ceai cu lămâie, margarină, șuncă presată, caș de vacă, parizer țărănesc, iar la supliment – biscuiți, lapte dulce și iaurt natural. Prânzul va consta din ciorbă țărănească de purcel, supă țărănească de văcuță, supă de pui a la grec, supă de legume cu fidea, piure cartofi cu Muschi a la Stefanie, piure cartofi cu piept de pui la cuptor, sote de legume și piept de pui la tavă, pi