Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Elena Udrea susţine că poziţia 30 e mai bună decat poziţia 69

Publicat in Romania TV, sâmbătă 3 decembrie 2016 ·

Trebuie să admitem că deputatul Elena Udrea are o campanie inedită din toate punctele de vedere. Aşa cum a promis, Elena Udrea a făcut sâmbătă un live, pe Facebook, în care a răspuns tuturor întrebărilor. 

Unul dintre internauți i-a adresat o întrebare stânjenitoare, cu tentă sexuală, făcând aluzie la tricoul purtat de fostul ministru pe care era inscripționat mesajul „Poziția 30".

"De regulă, în campanie se fac promisiuni. Unii se țin de promisiuni și reușesc, alții ni

Articolul in Romania TV >>

Citeste si top 10 stiri de azi

Atac armat în Alabama, SUA! Cel puțin patru persoane au murit

Ziua Constanta acum 39 minute
Focuri de armă trase de mai mulţi atacatori au ucis patru oameni şi au rănit alte zeci sâmbătă seara la Birmingham, în statul american Alabama, informează AFP citat de Agerpres.ro "Credem că mai mulţi trăgători au deschis focul de mai multe ori asup

Astăzi este echinocțiul de toamnă 2024. Ziua începe să scadă, noaptea devine mai lungă

Libertatea acum 4 ore
Echinocţiul de toamnă, când Soarele se va afla pe ecuatorul ceresc, are loc pe 22 septembrie, la ora 15:44, ora României, moment din care ziua scade treptat, iar noaptea devine mai lungă, până la solstiţiul de iarnă, marcat pe 21 decembrie.

PSD va decide luni dacă sprijină proiectul PNL care permite candidatura lui Iohannis la alegerile parlamentare

Mediafax acum 54 minute
PSD va decide luni dacă sprijină proiectul PNL care permite candidatura la Parlament a lui Klaus Iohannis. Şedinţa va avea loc la sediul partidului.

Explozie într-o mină de cărbune din Iran: cel puţin 51 de morţi; 24 de mineri sunt blocaţi în interior

Mediafax acum 11 minute
Zeci de mineri sunt blocaţi într-o mină de cărbune din Iran. În interior s-a produs o explozie care a făcut numeroase victime. Autorităţile au declanşat o amplă operaţiune de căutare şi salvare.

Superliga: duminică se joacă partidele Farul-Sepsi şi U Cluj-Universitatea Craiova

Mediafax acum o ora
Partidele Farul Constanţa-Sepsi Sf.Gheorghe şi U Cluj-Univ.Craiova se joacă duminică. Este vorba despre meciuri din etapa a X-a din Superliga de fotbal.

Circulaţie restricţionată pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, sensul de ieşire din Bucureşti, în urma unui accident rutier soldat cu moartea unui pieton

News.ro acum 2 ore
Circulaţia este restricţionată duminică dimineaţă pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, sensul de ieşire din Bucureşti, în urma unui accident rutier soldat cu moartea unui pieton, produs în zona Fântânii Mioriţa.

Israelul ordonă închiderea pentru 45 de zile a biroului Al Jazeera din Cisiordania

Mediafax acum 4 ore
Soldaţi israelieni înarmaţi au intrat în clădire duminică dimineaţă în timpul unei transmisiuni în direct, relatează BBC. Telespectatorii au urmărit cum soldaţii i-au înmânat ordinul de închidere şefului biroului din Cisiordania, Walid al-Omari, car

Orașul din România care a fost construit de rușii de la Moscova. De ce este unic în țară

Cancan acum o ora
Nu mulți români știu că un oraș de la noi din țară a fost construit de rușii de la Moscova. Ce îl face să fie unic în România? Străzile sunt diferite față de cele cu care sunt șoferii obișnuiți. Unde se află și în ce an a fost fondat? Mulți oameni a

Peste o sută de rachete au fost lansate din Liban către Israel

Mediafax acum 3 ore
Peste o sută de rachete au fost lansate din Liban către Israel în noaptea de sâmbătă spre duminică. Rachetele au vizat diferite localităţi din nordul Israelului. Cele mai multe rachete au fost doborâte.

Cine nu poate cumula pensia cu alte venituri. Informații importante de la Casa de Pensii

Ziare.com acum o ora
Casa Națională de Pensii Publice a publicat pe Facebook un mesaj privind categoriile de pensionari care pot cumula pensia cu alte venituri. Conform informațiilor transmise, pensionarii din sistemul public de pensii pot obține și alte venituri în anu

Vremea

București
acum

23°
dum.

16°/25°
lun.

16°/27°
mar.

18°/28°
mie.

17°/28°
Iasi
acum

21°
dum.

13°/24°
lun.

14°/26°
mar.

16°/27°
mie.

16°/26°
Constanta
acum

25°
dum.

18°/25°
lun.

17°/24°
mar.

18°/23°
mie.

19°/22°
Cluj-Napoca
acum

18°
dum.

11°/23°
lun.

12°/24°
mar.

12°/25°
mie.

14°/23°
Timisoara
acum

21°
dum.

12°/25°
lun.

13°/27°
mar.

14°/27°
mie.

16°/22°