Mesajul a fost trimis. Multumesc!

CHIŞINĂU Câţiva tineri închiriau automobile, apoi le vindeau

Publicat in Adevarul, joi 12 mai 2011 ·

Angajaţii Comisariatului de Poliţie din sectorul Râşcani din Capitală au reţinut doi tineri, de 21 şi, respectiv, 22 ani, fiind bănuiţi că ar fi luat în chirie mai multe automobile de lux pe care mai târziu le-au vândut, în baza procurilor false.

Anchetatorii presupun că din această grupare criminală fac parte mai multe persoane. În prezent, sunt acumulate probele necesare pentru a putea fi traşi la răspundere penală.

Potrivit serviciului de presă al Comisariatului General de Poliţie, tinerii activau după o schemă simplă. Ei închiriau automobile de lux de modele BMW, Mercedes-Benz, Lexus şi Toyota. Ulterior, prin intermediul altor complici, obţineau procuri false penreu a le putea vinde la preţuri mult mai mici decât cele de pe piaţă.

De exemplu, o maşină care costa cel puţin 15 mii de euro, ei o vindeau cu cel mult zece mii de euro. Prejudiciul material cauzat victimelor este de aproximativ o sută de mii de euro.

Până în prezent, oamenii legii au găsit şapte automobile deja vândute. Pentru fapta comisă, suspecţii riscă să facă până la 15 ani de puşcărie.

Articolul in Adevarul >>

Citeste si top 10 stiri de azi

Masca, obligatorie în mai multe spații deschise din municipiul București

Ziua Constanta acum 23 minute
Instituția Prefectului- Municipiul București anunță că, astăzi, 03.08.2020, ora 16.00, s-a desfășurat şedinţa extraordinară a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență. În temeiul prevederilor art. 23 din Ordonanţa de Urgenţă a G

120 de cazuri noi de COVID-19 şi nouă decese, înregistrate în R. Moldova

Adevarul acum 3 ore
Numărul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 25.482, după ce luni, 3 august, au fost confirmate alte 120 de cazuri, în urma procesării a 537de probe. Pe parcursul zilei de astăzi, nouă pacienţi au pierdut lupta cu COVID-19.

Nelu Tătaru, despre creşterea numărului pacienţilor la ATI: “Pregătim o a treia sau a patra linie”

Libertatea acum 10 minute
Ministrul sănătăţii, Nelu Tătaru, s-a arătat, luni, îngrijorat de creșterea numărului de pacienți internați în secțiile de Terapie Intensivă, dezvăluind, la Digi 24, că pregătește o a treia sau a patra linie care să poată prelua noile cazuri.

Ministerul Sănătăţii Peste 25.000 de flacoane de Remdesivir pentru tratarea pacienţilor cu COVID-19 din România

Ziua Constanta acum 2 ore
România va primi 25.157 de flacoane de Veklury (Remdesivir), în trei tranşe, pentru tratarea pacienţilor cu COVID-19 eligibili, în cadrul contractului finanţat şi semnat de Comisia Europeană cu compania farmaceutică producătoare, anunţă, luni, Minis

Fostul rege Juan Carlos al Spaniei părăseşte definitiv ţara, după acuzaţiile de corupţie

Libertatea acum 21 minute
Fostul rege al Spaniei, Juan Carlos, bănuit de fapte de corupţie, a decis să părăsească ţara, a anunţat luni Casa Regală de la Madrid, transmite agenţia EFE, potrivit Agerpres.

Ministrul Sănătăţii: „A crescut încrederea în faptul că suntem puternici, de noi nu se poate prinde nicio boală”

Adevarul acum 9 minute
Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru consideră că încrederea românilor în autorităţi nu a scăzut neapărat, ci mai degrabă observăm o creştere a încrederii românilor în faptul că sunt puternici, iar coronavirusul nu se poate atinge de ei.

Anunţ de ultimă oră! Violeta Alexandru: "Pensiile vor creşte de la 1 septembrie"

Romania TV acum 48 minute
Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a declarat luni că pensiile vor creşte "cu siguranţă" de la 1 septembrie, fără a preciza însă şi procentul de majorare. Ministrul a spus că se fac "mai multe scenarii" în acest sens. 

Cîţu: Am redus semnificativ planul de împrumuturi pentru luna august. Urmează şi altele. Avem un buffer la nivel record, în contul nostru de la BNR

News.ro acum 49 minute
Ministrul de Finanţe Florin Cîţu a anunţat că a fost redus semnificativ planul de împrumuturi pentru luna august şi a precizat că există „un buffer la nivel record, în contul nostru de la BNR”. El a adăugat că MFP a injectat lichidiate în economie l

MAE 16 români care lucrează la o fermă din landul Renania - confirmaţi ca infectaţi cu noul coronavirus

Ziua Constanta acum 4 ore
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) transmite că 16 români care lucrează într-o fermă din localitatea germană Julich, landul Renania, au fost confirmaţi ca infectaţi cu noul coronavirus, conform Agerpres. O notificare în acest sens a fost făcută căt

Noile reguli CNAS pentru acordarea de concediu medical persoanelor aflate în izolare sau în carantină

Libertatea acum 2 ore
Persoanele care s-au aflat în carantină și în izolare până la data 21 iulie primesc certificat de concediu medical eliberat de medicul de familie, iar cele care au intrat în carantină, respectiv izolare după această dată, li se eliberează actul de c

Vremea

București
acum

27°
lun.

22°/27°
mar.

17°/32°
mie.

18°/33°
joi

19°/33°
Iasi
acum

26°
lun.

21°/26°
mar.

16°/29°
mie.

15°/30°
joi

16°/31°
Constanta
acum

24°
lun.

22°/24°
mar.

21°/26°
mie.

21°/27°
joi

23°/27°
Cluj-Napoca
acum

26°
lun.

20°/26°
mar.

16°/29°
mie.

17°/29°
joi

16°/27°
Timisoara
acum

27°
lun.

23°/27°
mar.

20°/32°
mie.

20°/27°
joi

19°/28°

Editoriale