Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Andreea Marin: „Aşa am fost educată, să nu dau în cel alături de care am stat“

Publicat in Adevarul, marți 29 ianuarie 2013 ·

În primul interviu acordat după anunţul divorţului de soţul ei, Ştefan Bănică, Andreea Marin a vorbit despre fiica sa, Violeta, despre motivele care au determinat-o să păstreze tăcerea asupra despărţirii, dar şi despre dreptul său la intimitate.

Interviul difuzat la Look TV a început nu prin a lămuri aspecte pe care, probabil o parte a publicului le aştepta, ci prin promovarea următorului eveniment caritabil în care e implicată Andreea Marin.

Discuţia a „alunecat“ către fiica Andreei Marin, aceasta fiind una dintre puţinele ocazii în care fosta vedetă TV a vorbit despre fetiţa ei în vârstă de 5 ani. „A fost educată că are îndatoriri, că trebuie să muncească pentru a obţine ceea ce-şi doreşte“, a spus Andreea Marin. „Îi plac poveştile, citeşte mult, îi place limba engleză. Nici când era mică nu se juca cu păpuşile“, a mărturisit vedeta.

În ceea ce priveşte motivele divorţului, Andreea Marin a evitat să dea detalii, precizând că e vorba de „respect“. „Nu e vreun soi de secretomanie, ci un respect pe care ni-l acordăm nouă înşine. E o chestiune de educaţie. Aşa am fost educată, să nu dau în cel alături de care am stat o perioadă bună şi frumoasă din viaţa mea. Nu prea îmi pasă, nimeni din afara cercului meu restrâns nu-mi doreşte binele. Pentru ei e o distracţie, pentru mine este viaţă“, a spus Andreea Marin, făcând referire la mediatizarea intensă a acestui caz.

„Aşa voi face în continuare, aşa îmi voi educa copiii. Nu trebuie să fim cărţi deschise, nu trebuie să ne spălăm rufele în public“, a adăugat ea.

Vedeta a vorbit, uneori în termeni duri, despre episodul în care mai mulţi paparazzi au hărţuit-o la întoarcerea în ţară, după vacanţa petrecută în Dubai.

Vor fi nişte pricăjiţi pe care şefii îi ghidonează cum vor. E şi cazul să se simtă jigniţi.

„În toate aceste zile, am fost mamă. Şi, ca o mamă care gândeşte normal, m

Articolul in Adevarul >>

Citeste si top 10 stiri de azi

Vremea

București
acum

21°
vin.

11°/22°
sâm.

14°/25°
dum.

15°/27°
lun.

16°/28°
Iasi
acum

18°
vin.

12°/19°
sâm.

10°/24°
dum.

11°/25°
lun.

15°/27°
Constanta
acum

21°
vin.

11°/21°
sâm.

11°/15°
dum.

9°/18°
lun.

14°/22°
Cluj-Napoca
acum

16°
vin.

10°/18°
sâm.

10°/25°
dum.

12°/25°
lun.

13°/25°
Timisoara
acum

18°
vin.

9°/22°
sâm.

13°/25°
dum.

14°/24°
lun.

13°/25°