Studenţii Universităţii de Ştiinţe Agricole au demonstrat că pot oricând concura cu bucătari profesionişti. Tinerii şi-au pus în practică abilităţile în cadrul unui seminar de gătit organizat joi în campusul universitar.
Florin Sadovei, student la Facultatea de Agricultură, s-a impus ca „Master Chef”, impresionând juriul cu un medalion de pui în sos gorgonzola şi cartofi dulci în sos de soia şi broccoli. Ca răsplată pentru reuşita sa, bucătarul a primit un cuptor electric. Printre preparatele cu care au fost răsfăţaţi membrii juriului se mai numără muşchiuleţul de porc cu ciupercuţe, cherry şi sos de portocale, somonul în crustă de alune de pădure pe pat de rucola şi somonul pe pat de legume dulce-acrişoare. “Doar vremea nu a ţinut cu noi, în rest totul a fost foarte bine şi putem spune că suntem pregătiţi să participăm la competiţii mult mai mari, deoarece ne pricepem foarte bine. Le mulţumesc foarte mult colegilor mei de la Facultatea de Zootehnie care s-au implicat în organizare alături de Liga Studenţilor USAMV”, a menţionat Remus Gheorghiţă, responsabil de proiectul “Seminarul de gătit” - ediţia a II-a.Participanţii la eveniment au degustat vinuri şi deserturi, s-au bucurat de o masă gustoasă pregătită de bucătarul Sanyi şi au învăţat despre terapia condimentelor.
Studenţii Universităţii de Ştiinţe Agricole au demonstrat că pot oricând concura cu bucătari profesionişti. Tinerii şi-au pus în practică abilităţile în cadrul unui seminar de gătit organizat joi în campusul universitar.
Florin Sadovei, student la Facultatea de Agricultură, s-a impus ca „Master Chef”, impresionând juriul cu un medalion de pui în sos gorgonzola şi cartofi dulci în sos de soia şi broccoli. Ca răsplată pentru reuşita sa, bucătarul a primit un cuptor electric. Printre preparatele cu care au fost răsfăţaţi membrii juriului se mai numără muşchiuleţul de porc cu ciup