Ingrediente: 150 g morcovi, 150 g vinete, 150 g napi, 150 g rosii, 150 g castraveti, 2 oua, 25 g unt, sare, marar, patrunjel.
Sos: 50 g unt, 50 g faina, 2 pahare cu apa.
Taiati toate legumele, in afara de rosii, in felii subtiri sau cubulete. Le puneti sa fiarba in apa clocotita si sarata, dupa care le scurgeti. Faceti un sos alb, din unt, faina, apa fiarta si sare. Intr-o cratita unsa cu grasime puneti un rand de legume, unul de rosii taiate rondele si altul de sos, presarand, dupa fiecare rand, verdeata tocata. Alternati randurile pana la ultimul, care va fi de verdeata. Fierbeti in bain Marie (intr-un alt vas cu apa fierbinte) timp de o jumatate de ora. Budinca o puteti servi simpla sau ca garnitura langa friptura.
Ingrediente: 150 g morcovi, 150 g vinete, 150 g napi, 150 g rosii, 150 g castraveti, 2 oua, 25 g unt, sare, marar, patrunjel.
Sos: 50 g unt, 50 g faina, 2 pahare cu apa.
Taiati toate legumele, in afara de rosii, in felii subtiri sau cubulete. Le puneti sa fiarba in apa clocotita si sarata, dupa care le scurgeti. Faceti un sos alb, din unt, faina, apa fiarta si sare. Intr-o cratita unsa cu grasime puneti un rand de legume, unul de rosii taiate rondele si altul de sos, presarand, dupa fiecare rand, verdeata tocata. Alternati randurile pana la ultimul, care va fi de verdeata. Fierbeti in bain Marie (intr-un alt vas cu apa fierbinte) timp de o jumatate de ora. Budinca o puteti servi simpla sau ca garnitura langa friptura.