800 g spanac curatat si spalat in mai multe ape reci, 200 g unt, o lingura faina, 2 oua, 250 g parmezan ras, sare.
Spanacul curatat se inabusa cu 1/2 cantitate de unt impreuna cu putina apa si sare. Cand este moale, se taie in bucati foarte mici. Se adauga galbenusurile frecate bine cu faina, 1/2 din cantitatea de parmezan, albusurile batute spuma tare si restul de unt. Acest amestec se toarna intr-o forma unsa bine cu unt si tapetata cu faina. Se da la cuptor 30 de minute. Se serveste in vasul in care a fost preparat. Deasupra se presara parmezanul ramas.
800 g spanac curatat si spalat in mai multe ape reci, 200 g unt, o lingura faina, 2 oua, 250 g parmezan ras, sare.
Spanacul curatat se inabusa cu 1/2 cantitate de unt impreuna cu putina apa si sare. Cand este moale, se taie in bucati foarte mici. Se adauga galbenusurile frecate bine cu faina, 1/2 din cantitatea de parmezan, albusurile batute spuma tare si restul de unt. Acest amestec se toarna intr-o forma unsa bine cu unt si tapetata cu faina. Se da la cuptor 30 de minute. Se serveste in vasul in care a fost preparat. Deasupra se presara parmezanul ramas.