"Decat un curcan pe luna, mai bine un pui in fiecare zi!"
Una dintre cele mai bine cotate societati din domeniul comertului cu carne si produse din carne de catre clientii ieseni este societatea Bing Bang. Cu un nume parca predestinat, societatea, infiintata in 1992, s-a extins de la an la an, ajungand in prezent sa activeze si in domeniul productiei pe baza de carne. Despre cine a reusit sa puna pe picioare aceasta afacere, dificultatile inerente debutului afacerii, directiile urmate si planurile de viitor ale Bing Bang am aflat pentru dumneavoatra, intr-un interviu acodat in exclusivitate cotidianului ZIUA de Iasi, de la patronul acestei firme, Barbu Vaduva.
Bogdan Chiru: Cum a inceput afacerea Bing Bang?
Barbu Vaduva: Am inceput aceasta afacere pe ideea de a face comert, si mai ales de a face comert de calitate. Am venit cu experienta acumulata in cadrul altor afaceri din Ardeal, pe acelasi domeniu de comert cu produse alimentare si alimentatie publica. In acea perioada, majoritatea societatilor functionau in locatie de gestiune si in spatii subinchiriate. Neavand o baza materiala, spatii necesare, am fost obligat sa cumpar un spatiu comercial, astfel ca prima data am avut sediul pe strada Arcu nr. 18.
B.C.: De ce Bing Bang?
B.V.: Numele societatii Bing Bang vine de la acea notiune din astronomie care inseamna primul moment de la care a inceput dezvoltarea Universului.
B.C.: Orice nou inceput presupune o serie de dificultati inerente. Care au fost cele mai mari dificultati ce a trebuit sa le depasiti?
B.V.: Dificultatile nu m-au ocolit deloc. Prima dificultate a fost faptul ca nu puteam sa gasesc spatiu unde sa-mi desfasor activitatea. Apoi o foarte mare dificultate mi-au creat-o firmele de stat. Erau acele asa-zise firme capusa, ale personalului din conducerea lor, cu care trebuia sa con