•Un meniu la Restaurant Unirea costa 1,5 milioane lei si include sase feluri de mancare •Cel mai spectaculos pare a fi Revelionul la piscina hotelului Moldova •Chiar daca cel mai scump meniu este la restaurantul Select, cu o valoare de 2,5 milioane lei, toate locurile au fost ocupate inca de la inceputul lunii decembrie 2003
Astazi incep pregatirile pentru intampinarea Anului Nou la mai toate restaurantele mari din Iasi. Au ramas foarte putine locuri nerezervate, ceea ce demonstreaza ca mai sunt si ieseni care isi permit o petrecere de Revelion intr-un spatiu special amenajat. Ieri, in cursul diminetii, la Restaurant Unirea s-au ocupat ultimele 30 de locuri. Capacitatea restaurantului este de 170 de locuri, costul unui meniu ridicandu-se la valoarea de 1,5 milioane lei de persoana, cu sase feluri de mancare traditionale, dar si cu specialitati, tortul surpriza si sampania fiind incluse in pret. Pentru inceput, oaspetii vor fi urati de Anul Nou de ansamblul "Doina Carpatilor" din Iasi, urmand ca dansul sa fie deschis de Florin Daminescu si formatia MC Otto. La miezul noptii vor fi lansate artificii si va incepe tombola castigatoare, cel mai mare premiu fiind o excursie de trei zile, pentru doua persoane, in statiunea Busteni.
Unii prefera piscina
Cei care nu s-au decis din timp si vor sa-si petreaca Revelionul intr-un local pot apela la restaurantul Moldova, unde ieri mai erau disponibile 50 de locuri in salonul mare. Capacitatea complexului hotelier Moldova este de sase sute de locuri. "Cel mai repede s-au ocupat locurile de la piscina, unde incap 70 de persoane si unde am organizat o petrecere cu lumanari plutitoare. Costul unui bilet este de 850 mii lei de persoana", a declarat Serban Mihai, directorul compartimentului de turism Moldova. Preturile difera aici in functie de salon. Astfel, la cafeneaua Curtea Domneasca si