Febra loteriei creste odata cu sumele puse in joc. Multi oameni joaca numai cind reporturile sint mari. Unii vin chiar de peste granita
Febra loteriei creste odata cu sumele puse in joc. Multi oameni joaca numai cind reporturile sint mari. Unii vin chiar de peste granita, cazul ungurilor care se duc sa joace la Arad. Matematicienii, specialisti in teoria probabilitatilor, cred ca ei ar avea ceva mai multe sanse decit ceilalti jucatori. De cealalta parte, oamenii simpli isi jura ca, daca vor cistiga, isi iau concediu doar pentru a se gindi ce fac cu banii - sau joaca, exasperati de combinatii, primele numere care le ies in cale.
Un inginer aradean de aproximativ 50 de ani, cu ochelari indaratul carora se intrevad ochii sclipind de bucurie, isi asteapta? la sediul central al Loteriei pretiosul cistig la 6/49, categoria a doua.
A jucat o singura varianta, i-au iesit cinci numere, iar al saselea a fost ?7? in loc de ?6?. A ratat ?la mustata? marele premiu. Spune ca e nu e un jucator inrait, ci unul ocazional, joaca o data la citeva luni. Va vinde Dacia inclusa in premiu fiindca are acasa un Audi A4, iar fiica sa cea mare conduce? un Opel Tigra. A avut si el pe vremuri o Dacie, de care isi aminteste cu nostalgie, dar nu vrea sa mai conduca asa ceva. Cu banii se gindeste sa-i cumpere celeilalte fete o garsoniera la Timisoara, ca sa aiba unde sta cind o merge la facultate. E obisnuit cu banii, spune ca poate obtine venituri destul de mari si din munca sa, dar cistigul actual i-a dat ocazia sa constate ca si banii nemunciti pot oferi mare satisfactie. Se bucura pur si simplu ca a avut noroc si doreste tuturor celor din jur sa joace si sa cistige. Va continua sa joace din cind in cind cite o varianta la reporturile mai mari. A jucat si in Ungaria anul trecut, cind marele cistig era de peste 15 milioane de euro.
Cu o haina lunga de piele, ful