Duminica, programul va fi 8.00 - 14.00. Pentru a scurta timpul de completare a optiunilor, candidatilor li se recomanda: verificarea cu multa atentie a datelor personale, a mediilor si notelor inscrise pe fisa ridicata de la scoala generala. Reteaua scolara a Capitalei poate fi consultata si pe Internet, la adresele www.admitere.edu.ro sau www. portal.edu.ro. Tot aici poate fi vazuta ierarhia nominala, in functie de medii, a celor 17.526 de elevi bucuresteni care participa la admitere, utila pentru estimarea sanselor de reusita la liceul si profilul vizat.. Comisia de la Scoala nr. 1 poate fi contactata telefonic la numarul 021/312.75.72. (A.M.V.)
Ce trebuie stiut la completarea fisei
Optiunile se completeaza in ordinea intereselor, preferintelor si aptitudinilor dar si tinind cont de ultima medie de anul trecut la profilul vizat si de numarul elevilor care se situeaza, in ierarhie, pe pozitii mai bune in acest an.
Computerul va ordona elevii dupa medii si ii va repartiza pe baza optiunilor. Un elev cu media mai mica nu poate lua locul unuia cu media mai mare, dar parintii si elevii trebuie sa se asigure ca inscriu pe fisa toate optiunile dorite, in ordinea preferintelor.
Chiar daca are media corespunzatoare, un elev nu va fi repartizat la un anumit liceu si specializare, decit daca a facut optiunea respectiva.
Pe site-ul www.portal.edu.ro, elevii au la dispozitie aplicatia ADLIC 2004, care poate fi folosita de orice candidat pentru asezarea prioritara si realista a optiunilor.
Duminica, programul va fi 8.00 - 14.00. Pentru a scurta timpul de completare a optiunilor, candidatilor li se recomanda: verificarea cu multa atentie a datelor personale, a mediilor si notelor inscrise pe fisa ridicata de la scoala generala. Reteaua scolara a Capitalei poate fi consultata si pe Internet, la adresele www.admitere.edu