Editura House of Guides lanseaza cea de-a V-a editie a "Ghidului Hoteluri si Restaurante 2006", un produs editorial unic in Romania, eveniment care are loc in cadrul Targului National de Turism 2006, inaugurat azi la Romexpo.
Ghidul, cea mai complexa sursa de informare in domeniu, este util nu doar turistilor romani si straini, ci si operatorilor de turism. Editia 2006 cuprinde o selectie de peste 5.000 de hoteluri si restaurante din tara si prezinta dezvoltarea pietei autohtone de profil, cu informatii valabile pentru intervalul aprilie 2006 - aprilie 2007.
Ghidul este distribuit la nivel national in hoteluri, obiective turistice, benzinarii, hipermarketuri si supermarketuri, librarii precum si la nivel international in aeroporturi, gari si centre de presa.
House of Guides continua traditia si acorda si in acest an premiile de excelenta in domeniul HoReCa.
Performanta profesionala si financiara, precum si imaginea publica a competitorilor sunt cateva dintre criteriile care au facut diferenta in alegerea premiantilor.
Astfel, compania House of Guides acorda urmatoarele premii pentru performantele inregistrate la nivelul anului 2005:
- Cel mai bun hotel - Hotel Ibis Constanta
- Cel mai bun manager de hotel - Kurt Strohmayer, General Manager J.W. Marriott Grand Hotels Bucharest
- Cel mai bun restaurant - Up Town
- Cel mai bun manager de restaurant - Maurice Meita, General Manager Casa di David
- Cel mai bun bucatar - Adrian Mocanu, restaurant Capricciosa
Editura House of Guides lanseaza cea de-a V-a editie a "Ghidului Hoteluri si Restaurante 2006", un produs editorial unic in Romania, eveniment care are loc in cadrul Targului National de Turism 2006, inaugurat azi la Romexpo.
Ghidul, cea mai complexa sursa de informare in domeniu, este util nu doar turistilor romani si straini, ci si operatorilor d