Situate, în majoritatea cazurilor, în parcuri sau undeva mai departe de principalele artere de circulaţie, acestea pot constitui o bună ocazie de a ieşi, chiar şi cu întreaga familie, la Situate, în majoritatea cazurilor, în parcuri sau undeva mai departe de principalele artere de circulaţie, acestea pot constitui o bună ocazie de a ieşi, chiar şi cu întreaga familie, la distracţie.
Pe nocturnă e mai amuzant
Dacă la început miniterenurile de fotbal amenajate special nu dispuneau şi de instalaţii de iluminat pentru practicarea acestui sport şi noaptea, acum majoritatea dispun de instalaţie nocturnă şi de o serie de alte condiţii moderne. Asta în avantajul clienţilor, care preferă să vină mai mult seara, la terminarea serviciului. "Majoritatea vin între 6.00 şi 10.00 seara, când termină lucrul", ne-a explicat Vasile Bîrcoci, administratorul de la ştrandul Dâmboviţa, acolo unde sunt trei terenuri sintetice. "Seara suntem mai relaxaţi, nici căldura nu mai face probleme şi ies nişte show-uri super", ne-a spus un împătimit al acestui sport.
Găşti sau prieteni de moment pentru o echipă completă
Potrivit directorilor de cluburi, acum oamenii au devenit avizi de sport. Terenurile se închiriază şi toamna târziu, primăvara, şi se joacă şi pe ploaie. Clienţii sunt de toate vârstele, dar predomină tinerii. Aceştia vin cu echipa deja formată, dar dacă "le mai trebuie oameni", leagă prietenii şi pe moment. "De obicei jucăm o echipă de la blocul meu şi una de la alt bloc şi avem şi colegi de echipă de 40 de ani", spune Florin. "Dacă ne mai trebuie oameni, vedem, găsim unu care se pricepe cât de cât şi gata echipa", a adăugat el. Domnişoarele pot şi ele să joace fotbal. Terenul primeşte pe oricine. Dacă nu, pot să stea în tribune, de unde să-şi susţină echipa preferată.
Tarife diferite seara şi în weekend
Cei care vor