- Diverse - nr. 120 / 21 Iunie, 2006 M a s a In aceeasi curte cu hotelul, se afla o cladire, doar cu parter, cu o sala mare si cu anexele necesare organizarii unei cantine-restaurant placute. Sala fiind foarte mare, pe langa spatiul destinat restaurantului a ramas suficient loc spre a amenaja un spatiu destinat aparatelor de forta, un bar, o masa de biliard si doua mese pentru ping-pong. Domnul Phong, chinezul, dupa cum l-au botezat ai nostri (se pare ca stramosii lui se trageau din China), era administratorul cantinei-restaurant, care s-a zbatut sa gaseasca calea de a-i multumi pe toti, dar gusturile celor 51 de membri ai grupului nostru erau mai numeroase decat s-ar putea crede. Sa prezint cateva gusturi: mancare vietnameza, europeana, cu specific absolut romanesc (poate chiar pe zone ale tarii), mancare mai de regim, mancare indiana, dar si aici de mai multe feluri: fara carne, fara oua si lapte, foarte con dimentata (specific indiana), dar si mancare indiana necondimentata (mai de regim). Un adevarat turn Babel al gusturilor si pretentiilor. Tinand cont de toate acestea, precum si de o anume lipsa de rigurozitate in pastrarea ordinii la locul de munca al personalului localului, e usor de imaginat ce lupta, aproape imposibila, se ducea spre a mentine un echilibru precar intre cerere si oferta, privind preferintele. Nu au lipsit starile tensionate, mai ales ca diversitatea gusturilor se mai accentua si de starile de depresie prin care, periodic, la circa trei luni, trec indivizii aflati departe de familie, stare pe care unii o parcurg mai usor, iar altii mai greu. O imbunatatire esentiala a acestei probleme, a satisfacerii diversitatii de gusturi, a venit odata cu acceptarea din partea domnului Phong a prezentarii unui meniu diversificat, pe o saptamana, cu posibilitatea ca fiecare sa-si aleaga ce doreste, pe baza de semnatura. Ce e curios, odata cu diversificar