Ideea de a construi primul restaurant subacvatic din lume a apartinut lui Ahmed Saleem, unul din proprietarii Hilton Maldives Resort & Spa, in urma unei vizite in insula Bali, unde a facut scufundari si a vazut cat de frumoasa e lumea vietatilor marine. Localul a fost numit 'Ithaa', care in limba divehi inseamna 'perla'. Si un cuplu de romani a avut sansa sa-si faca luna de miere in Maldive si sa ia masa la restaurantul Ithaa, platind in schimb 1.000 de dolari pentru cateva feluri de mancare Ideea de a construi primul restaurant subacvatic din lume a apartinut lui Ahmed Saleem, unul din proprietarii Hilton Maldives Resort & Spa, in urma unei vizite in insula Bali, unde a facut scufundari si a vazut cat de frumoasa e lumea vietatilor marine. Localul a fost numit 'Ithaa', care in limba divehi inseamna 'perla'. Si un cuplu de romani a avut sansa sa-si faca luna de miere in Maldive si sa ia masa la restaurantul Ithaa, platind in schimb 1.000 de dolari pentru cateva feluri de mancare
Ideea de a construi primul restaurant subacvatic din lume a apartinut lui Ahmed Saleem, unul din proprietarii Hilton Maldives Resort & Spa, in urma unei vizite in insula Bali, unde a facut scufundari si a vazut cat de frumoasa e lumea vietatilor marine. Localul a fost numit 'Ithaa', care in limba divehi inseamna 'perla'. Si un cuplu de romani a avut sansa sa-si faca luna de miere in Maldive si sa ia masa la restaurantul Ithaa, platind in schimb 1.000 de dolari pentru cateva feluri de mancare exotice.
O vacanta in Insulele Maldive, in special la Hilton Maldives Resort & Spa, costa mult pentru un om cu o conditie financiara modesta. Preturile incep de la 124 de euro pe noapte de persoana, fiind inclus si micul dejun.
Ideal pentru petrecerea lunii de miere Statiunea este localizata in frumoasa insula Rangali din arhipelagul Maldive, un mic paradis, cu plaje albe cu nisip fin si mi