Premierul Calin Popescu Tariceanu, aflat la Harsova, a vizitat expozitia de prajituri specifice orasului, organizata, sambata, la Casa de Cultura, unde a gustat din baclavale si sarailii si a divulgat gospodinelor o reteta de mar copt, invatata de la mama sa. Seful executivului a parcurs mai multe standuri cu dulciuri locale expuse la concursul de gastronomie, organizat sub forma unei expozitii, si s-a interesat daca vreuna dintre gospodinele prezente a pregatit si baclavale cu gris. El a fost indrumat catre standul rezervat comunitatii turco-tatare, unde una dintre concurente i-a spus ca poate gati si astfel de delicatese, dar ca nu a fost pregatita, nestiind ca la concurs va aparea si seful Guvernului. Scris de: {autor}Cristina RACOARE{/autor} Comentarii (0) Scrie comentariu (va rugam aveti rabdare pana acesta va fi moderat)
Nume
Comentariumicsoreaza | mareste
Am citit si accept Regulile pentru postarea comentariilor.
Adauga comentariu
Va rugam activati JavaScript pentru a posta un comentariu
Premierul Calin Popescu Tariceanu, aflat la Harsova, a vizitat expozitia de prajituri specifice orasului, organizata, sambata, la Casa de Cultura, unde a gustat din baclavale si sarailii si a divulgat gospodinelor o reteta de mar copt, invatata de la mama sa. Seful executivului a parcurs mai multe standuri cu dulciuri locale expuse la concursul de gastronomie, organizat sub forma unei expozitii, si s-a interesat daca vreuna dintre gospodinele prezente a pregatit si baclavale cu gris. El a fost indrumat catre standul rezervat comunitatii turco-tatare, unde una dintre concurente i-a spus ca poate gati si astfel de delicatese, dar ca nu a fost pregatita, nestiind ca la concurs va aparea si seful Guvernului. Scris de: {autor}Cristina RACOARE{/autor} Comentarii (0) Scrie comentariu (va rugam aveti rabdare pana acesta va fi moderat) @