În Minnesota existã un restaurant al cãrui nume v-ar putea face sã tremuraþi sau sã vã gândiþi cã este un loc unde se adunã sataniºtii. Este vorba despre restaurantul „Hell’s Kitchen“ (Bucãtãria Iadului), care este departe de concepþia tradiþionalã pe care oamenii o au despre locul unde se poate lua masa.
Localul nu este dedicat celor aflaþi în conflict cu divinitatea, ci acelora care vor sã experimenteze ceva nou ºi inedit.
Proprietarul ciudatului restaurant este Mitch Omer. Deoarece considerã cã a fost mereu urmãrit de ghinion, americanul s-a gândit cã soluþia cea mai bunã pentru a scãpa de nenoroc este sã deschidã acest restaurant, în speranþa cã va mai liniºti spiritele rele. În realitate, Omer a reuºit sã gãseascã o soluþie bunã pentru a face bani.
Aºa cum se poate înþelege din numele localului, el nu se încadreazã în tiparele tradiþionale. Aici nu veþi gãsi feþe de masã colorate, vaze cu flori sau alte elemente decorative. Toate feþele de masã sunt negre, în local sunt doar plante ofilite, iar pereþii sunt vopsiþi în roºu, culoare ce aminteºte de flãcãrile iadului.
Decorul este în întregime sumbru, iar atmosfera pe mãsurã, însã clienþii s-au declarat mulþumiþi tocmai pentru cã au ocazia sã ia masa într-un loc inedit, diferit de toate celelalte în care au fost pânã atunci.
Preparate unice în lume
Laudele la adresa restaurantului lui Omer sunt cu atât mai numeroase cu cât preparatele ce pot fi servite aici sunt extrem de gustoase, în ciuda faptului cã numele lor nu este deloc apetisant. Acelaºi lucru se poate spune ºi despre aspectul acestora, majoritatea ducând cu gândul la sânge. Mitch Omer nu este un diletant în materie de gastronomie, el câºtigând trei ani la rând concursul de bucãtãrie „Fish & Wild Game“, iar în anii ’90 a fost desemnat câºtigãtorul concursului „National BBQ Rib Championship“
Felurile de m