INDEMANARE. Desi au jonglat cu sticlele si paharele timp de cateva ore, concurentii nu au varsat aproape nicio picatura de alcool Atractie. Sibienii s-au adunat ca la circ sa-i vada la lucru pe cei mai buni barmani din Romania
Liliana Nenciu
Cei mai tari barmani din tara s-au intrecut, miercuri noaptea, la Sibiu, in cadrul etapei a patra din circuitul Bar Master Competition. Concurentii au aruncat in aer, la propriu, pe ritmuri muzicale, sticle, pahare si ustensile de la bar, pentru a convinge juriul de abilitatile lor de bartenderi. La startul competitiei s-au inscris opt concurenti din Bucuresti, Brasov si Constanta.
Barmanii au avut de infruntat doua probe spectaculoase. Prima dintre ele, Tandem, presupunea demonstrarea capacitatii de a lucra in echipa, aici avand de facut un cocktail la alegere. Cea de-a doua proba de foc, Working & Exhibition Flair, i-a pus pe concurenti in ipostaza de a jongla cu sticlele si paharele. Juriul a punctat originalitatea, cursivitatea, interactiunea cu publicul, dificultatea si varietatea miscarilor. Cei mai talentati s-au dovedit brasovenii care au reusit sa obtina primele doua locuri, prin Claudiu Compu si Razvan Dinu.
INDEMANARE. Desi au jonglat cu sticlele si paharele timp de cateva ore, concurentii nu au varsat aproape nicio picatura de alcool Atractie. Sibienii s-au adunat ca la circ sa-i vada la lucru pe cei mai buni barmani din Romania
Liliana Nenciu
Cei mai tari barmani din tara s-au intrecut, miercuri noaptea, la Sibiu, in cadrul etapei a patra din circuitul Bar Master Competition. Concurentii au aruncat in aer, la propriu, pe ritmuri muzicale, sticle, pahare si ustensile de la bar, pentru a convinge juriul de abilitatile lor de bartenderi. La st