Restaurantul, deschis in 1996, situat pe bulevardul 1 decembrie 1918 nr.163/a, are o ambianta familiala, cu un interior de 80 de locuri, si o terasa ce poate gazdui 30 de persoane. Servire prompta, standarde inalte, confort, aer conditionat si muzica de calitate sunt atuurile pentru a alege acest local, unde se organizeaza mese festive de difeite ocazii. Specialitatea casei se numeste:
Platou a la Rosen Garden
Specialitatea casei de la Rosen Garden contine cotlet de porc, muschi de vita, piept de pui palermo, cabanos, cartofi prajiti, rizi-bizi, legume sote. Un alt preparat pentru doar doua pesoane se numeste Platoul transilvanean, contine cotle de porc, muschi de vita si ficatei de pasare si are o greutate de 200 de grame. Ca desert vi se recomanda o portie delicioasa de pireu de castane cu frisca, Melba cu salata de fructe, Vargabeles, Papanasi, Clatite cu inghetata si sos de ciocolata sau clatite cu cascaval, cu gem sau cu sos de ciocolata, la pretul cel mai bun.
Restaurantul, deschis in 1996, situat pe bulevardul 1 decembrie 1918 nr.163/a, are o ambianta familiala, cu un interior de 80 de locuri, si o terasa ce poate gazdui 30 de persoane. Servire prompta, standarde inalte, confort, aer conditionat si muzica de calitate sunt atuurile pentru a alege acest local, unde se organizeaza mese festive de difeite ocazii. Specialitatea casei se numeste:
Platou a la Rosen Garden
Specialitatea casei de la Rosen Garden contine cotlet de porc, muschi de vita, piept de pui palermo, cabanos, cartofi prajiti, rizi-bizi, legume sote. Un alt preparat pentru doar doua pesoane se numeste Platoul transilvanean, contine cotle de porc, muschi de vita si ficatei de pasare si are o greutate de 200 de grame. Ca desert vi se recomanda o portie delicioasa de pireu de castane cu frisca, Melba cu salata de fructe, Vargabeles, Papanasi, Clatite cu inghetata si