Restaurantul de la Hotelul Continental din Tg. Mures, parte a lantului hotelier Continental, ofera meniul lunii noiembrie compus din ciorba din legumele toamnei, rulada de pui cu prune si sos de gutai, galusti de nuca cu sos amaretto. Meniul este propus de Lucia Padurean, bucatar la Restaurantul Continental din Arad. Caracteristica acestei oferte este ca meniul are un pret fix, acelasi la toate restaurantele Continental din tara: 30 de lei. Clientii pot alege intre doua variante: antreu si fel principal sau fel principal si desert la 25 de lei portia.
Rulada de pui cu prune si sos de gutui
Pieptul de pui se umple cu prune, cascaval si busuioc, se pune la cuptoir circa 20 de minute. Gutuiele se soteaza in unt, se pune sos bechamel si smantana si se mai fierbe 5 minute dupa care se asoneaza cu lamaie, zahar si busuioc. Separata sepreparaa o garnitura din porumb boabe si ciuperci trase in unt la tigaie.
Restaurantul de la Hotelul Continental din Tg. Mures, parte a lantului hotelier Continental, ofera meniul lunii noiembrie compus din ciorba din legumele toamnei, rulada de pui cu prune si sos de gutai, galusti de nuca cu sos amaretto. Meniul este propus de Lucia Padurean, bucatar la Restaurantul Continental din Arad. Caracteristica acestei oferte este ca meniul are un pret fix, acelasi la toate restaurantele Continental din tara: 30 de lei. Clientii pot alege intre doua variante: antreu si fel principal sau fel principal si desert la 25 de lei portia.
Galusti de nuca cu sos amaretto
Galustele se fac din 4 oua, cu nuca macinata, 1 plic zahar vanilat, bicarbonat de sodiu, se prajesc in ulei, se servesc cu sosul preparat din caramel, lichior Amaretto si se orneaza cu frisca, ciocolata rasa si o frunza de menta.
Restaurantul de la Hotelul Continental din Tg. Mures, parte a lantului hotelier Continental, ofera meniul lunii noiembrie comp