In numai doua zile de la deschidere, zeci de micuti au trecut pragul primului Atelier de Ciocolata din Europa de Est. O data ce au pus piciorul pe taramul ciocolatei, copiii participa la un curs de 45 de minute, in cadrul caruia asista la o scurta introducere in istoria ciocolatei. Urmeaza jocuri, desene, iar la sfarsitul incursiunii in ChocoArt, care este deschis publicului intre 12.00 si 18.00, micutii maestri pot lua acasa propriile creatii. De asemenea, fiecare participant la cursuri a primit cate o diploma care atesta calificarea de "junior maestru" in arta ciocolatei. "Pe langa copii, ne adresam si persoanelor de toate varstele, care vor sa o experienta inedita, ideea centrala a proiectului fiind aceea de implicare - la ChocoArt nu vei fi doar un spectator, ci vei participa direct la transformarea ciocolatei in lucrari de arta", a explicat Silvian Miron, fondatorul taramului de ciocolata. Scris de: {autor}Stefania CHERMANEANU{/autor}
In numai doua zile de la deschidere, zeci de micuti au trecut pragul primului Atelier de Ciocolata din Europa de Est. O data ce au pus piciorul pe taramul ciocolatei, copiii participa la un curs de 45 de minute, in cadrul caruia asista la o scurta introducere in istoria ciocolatei. Urmeaza jocuri, desene, iar la sfarsitul incursiunii in ChocoArt, care este deschis publicului intre 12.00 si 18.00, micutii maestri pot lua acasa propriile creatii. De asemenea, fiecare participant la cursuri a primit cate o diploma care atesta calificarea de "junior maestru" in arta ciocolatei. "Pe langa copii, ne adresam si persoanelor de toate varstele, care vor sa o experienta inedita, ideea centrala a proiectului fiind aceea de implicare - la ChocoArt nu vei fi doar un spectator, ci vei participa direct la transformarea ciocolatei in lucrari de arta", a explicat Silvian Miron, fondatorul taramului de ciocolata. Scris de: {autor}Stefania C