Ciupercile ar putea reduce riscul de cancer mamar, pentru că acestea conţin mai multe vitamine şi proteine la un loc, comparativ cu fructele şi legumele.“Ciupercile conţin vitaminele B, B1, B2, B3 şi B6. De asemnea, ciupercile mai conţin minerale esenţiale precum potasiu, cupru, fosfor, fier şi siliciu, pe care majoritatea fructelor şi legumelor nu le conţin, iar acest lucru poate ajuta la reducerea riscului de cancer”, precizează doctorul nutriţionist Sarah Schenker de la Universitatea din Coreea de Sud.
Ciupercile ar putea reduce riscul de cancer mamar, pentru că acestea conţin mai multe vitamine şi proteine la un loc, comparativ cu fructele şi legumele.“Ciupercile conţin vitaminele B, B1, B2, B3 şi B6. De asemnea, ciupercile mai conţin minerale esenţiale precum potasiu, cupru, fosfor, fier şi siliciu, pe care majoritatea fructelor şi legumelor nu le conţin, iar acest lucru poate ajuta la reducerea riscului de cancer”, precizează doctorul nutriţionist Sarah Schenker de la Universitatea din Coreea de Sud.