În statul mexican Morelos, în zilele noastre, există restaurante care servesc mâncăruri gătite după reţete păstrate de pe vremea Aztecilor. Şi oferta pieţelor locale este diversificată, vânzătorii oferind spre consum diferite insecte care fie pot fi adaugate sosurilor tradiţionale, fie pot fi mâncate de vii, într-un tip special de taco (foto). Bucătăria Aztecă ancestrală conţinea mai multe ingrediente non În statul mexican Morelos, în zilele noastre, există restaurante care servesc mâncăruri gătite după reţete păstrate de pe vremea Aztecilor. Şi oferta pieţelor locale este diversificată, vânzătorii oferind spre consum diferite insecte care fie pot fi adaugate sosurilor tradiţionale, fie pot fi mâncate de vii, într-un tip special de taco (foto). Bucătăria Aztecă ancestrală conţinea mai multe ingrediente non
În statul mexican Morelos, în zilele noastre, există restaurante care servesc mâncăruri gătite după reţete păstrate de pe vremea Aztecilor. Şi oferta pieţelor locale este diversificată, vânzătorii oferind spre consum diferite insecte care fie pot fi adaugate sosurilor tradiţionale, fie pot fi mâncate de vii, într-un tip special de taco (foto).
Bucătăria Aztecă ancestrală conţinea mai multe ingrediente nonconformiste, printre delicatesele strămoşilor mexicani aflându-se mâncărurile bazate pe viermi, insecte, râme, lăcuste etc.