Daca vreti sa va petreceti vacanta in Spania, puteti vizita provincia Asturias, supranumita "paradisul branzei".
Aici, mancarea traditionala este branza albastra. In aceasta regiune exista mii de pesteri ascunse in dealuri, ele fiind folosite de mai multe secole pentru depozitarea branzei.
Locuitorii din Asturias sunt renumiti pentru felurile de branza facute, informeaza The New York Times.
Jose Manuel Etxberria, care locuieste aproape de San Sebastian, este cunoscut pentru Itxas Egi, un soi de branza din Tara Bascilor.
Raquel Viejo face branza intr-o pestera. Ea si-a denumit specialitatea Cabrales, dupa un sat din Asturias.
Un alt locuitor din regiunea Asturias spune ca face branza din laptele de la turma sa de oi. El declara ca trifoiul cu care hraneste animalele este foarte dulce, ceea ce da laptelui un gust deosebit.
Daca vreti sa va petreceti vacanta in Spania, puteti vizita provincia Asturias, supranumita "paradisul branzei".
Aici, mancarea traditionala este branza albastra. In aceasta regiune exista mii de pesteri ascunse in dealuri, ele fiind folosite de mai multe secole pentru depozitarea branzei.
Locuitorii din Asturias sunt renumiti pentru felurile de branza facute, informeaza The New York Times.
Jose Manuel Etxberria, care locuieste aproape de San Sebastian, este cunoscut pentru Itxas Egi, un soi de branza din Tara Bascilor.
Raquel Viejo face branza intr-o pestera. Ea si-a denumit specialitatea Cabrales, dupa un sat din Asturias.
Un alt locuitor din regiunea Asturias spune ca face branza din laptele de la turma sa de oi. El declara ca trifoiul cu care hraneste animalele este foarte dulce, ceea ce da laptelui un gust deosebit.