Restaurantul "La Proţap" organizează sâmbătă, 20 decembrie petrecerea de Ignat, care constă în ceremonialul de tăiere a porcului pentru Crăciun. Cu această ocazie, constănţenii prezenţi pot descoperi tradiţia satului dobrogean şi obiceiurile străvechi într-o ambianţă nouă. Petrecerea de Ignat va începe la ora 15.30 şi va fi însoţită de un program artistic special cu: fanfară, colinde, muzică şi dansuri.
Comentarii (0) Scrie comentariu (va rugam aveti rabdare pana acesta va fi moderat)
Nume
Comentariumicsoreaza | mareste
Am citit si accept Regulile pentru postarea comentariilor.
Adauga comentariu
Va rugam activati JavaScript pentru a posta un comentariu
Restaurantul "La Proţap" organizează sâmbătă, 20 decembrie petrecerea de Ignat, care constă în ceremonialul de tăiere a porcului pentru Crăciun. Cu această ocazie, constănţenii prezenţi pot descoperi tradiţia satului dobrogean şi obiceiurile străvechi într-o ambianţă nouă. Petrecerea de Ignat va începe la ora 15.30 şi va fi însoţită de un program artistic special cu: fanfară, colinde, muzică şi dansuri.
Comentarii (0) Scrie comentariu (va rugam aveti rabdare pana acesta va fi moderat)
Nume
Comentariumicsoreaza | mareste
Am citit si accept Regulile pentru postarea comentariilor.
Adauga comentariu
Va rugam activati JavaScript pentru a posta un comentariu