Medicii din Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă pot servi acum o mâncare caldă, după pofta inimii, fără să scoată prea mulţi bani din buzunar, chiar în incinta Spitalului. În unitatea de alimentaţie publică, inaugurată ieri, vor putea să servească masa şi pacienţii din spital. Ba chiar şi cei care vin să-şi viziteze rudele internate, în cazul în care-i apucă foamea. Ciorbe, supe, diferite sortimente de felul doi, deserturi delicioase, dar şi băuturi răcoritoare, lactate, senvişuri, patiserie – toate numai bune pentru o masă gustuoasă şi consistentă de prânz. Unitatea de alimentaţie „Fresh Food” se află în subsolul unităţii medicale în noul corp de acces şi este rezultatul unui parteneriat între firma de catering SC Amrita Scom SRL, Consiliul Judeţean, proprietarul Spitalului Judeţean, şi Spitalul Judeţean, care a pus la dispoziţie acest spaţiu din subsol. „Spaţiul este pus la dispoziţie de către Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă, iar investiţia ne aparţine nouă în totalitate şi se referă la utilaje şi mobilier. Este o investiţie undeva în jurul a 75.000 de euro. Este ca un cadou făcut personalului medical. Noi mai derulăm cu Spitalul Judeţean servicii de catering şi am constatat că era necesară deschiderea unui fresh-food”, a explicat Liviu Lupu, directorul grupului SC Amrita Com SRL. Cel mai bine însă pot să confirma acest lucru chiar medicii, foarte încântaţi de această investiţie. „Cadrele medicale au fost cele mai încântate, pentru că sunt foarte mulţi, mai ales cei care asigură urgenţa, care lucrează 12 cu 24, şi de fiecare dată erau nevoiţi să comande ceva din oraş. Acum sunt foarte bucuroşi că pot să servească o ciorbă, o friptură. Meniurile sunt destul de variate, iar preţurile sunt unele normale”, a declarat, ieri, managerul Spitalului Judeţean, Mariana Lavinia Rusu. Iar investiţia este cu atât mai bună, cu cât fresh-food-ul va fi deschis zilnic, între 8.0