Orădenii care rămân în oraş în noaptea de peste ani mai au de unde să aleagă oferta care li se potriveşte.
Persoanele care nu au reuşit, din diverse motive, să-şi planifiice programul de Revelion, nu au de ce să îşi facă griji. Fie că vor să petreacă într-un club cu multă muzică, băutură şi distracţie, fie că vor să pună accentul pe un meniu consistent şi bine pus la punct, oferta restaurantelor şi barurilor este variată. Tot ce trebuie să facă este să pună mâna pe telefon şi să sune pentru programări, sau chiar să iasă în noaptea dintre ani pe străzile oraşului. Cu siguranţă vor găsi un local în care petrecerea să crească ad-hoc.
Potrivit celor spuse de angajaţii diferitelor cluburi din oraş, rezervările se pot face până miercuri seară, fără nicio problemă. Dacă unele baruri au încercat să organizeze petreceri de Revelion cu meniu fix, contra unei sume prestabilite, multe dintre ele au renunţat, pe motiv că nu s-au găsit doritori. “Pregătiserăm meniuri de 160 de lei pe persoană, cu mâncare şi băutură inclusă. Cum nu prea a fost cerere, s-a hotărât să se renunţe la ele şi să ţinem deschis localul, intrarea fiind liberă”, spune Florin, barman în Juice Caffe. Tot pe spontaneitatea orădenilor se bazează şi Clubul Heat, unde Revelionul va fi sărbătorit fără meniuri speciale. “Intrarea va costa 25 de lei. Trebuie doar să sune, să-şi rezerve masă”, spune Florin Teşan, reprezentant Club Heat.
Închise de Revelion
Dacă unele localuri se bazează pe posibilii clienţi din noaptea dintre ani, altele nu deschid defel. “Nu organizăm petrecere de Revelion. Formatul restaurantului nu permite prea mult dans şi cum lumea caută aşa ceva pentru cheful de Anul Nou, ne-am dat seama că nu are rost să ţinem deschis”, spune Robert, barman în restaurantul Bridge. Nici la Royal nu se organizează nimic în noaptea de Anul Nou. “Am fi ţinut o petrecere dacă am fi găsit un g