Un restaurant din Londra permite clientilor sa decida singuri cat de mult sa plateasca pentru felurile de mancare cumparate, in incercarea de a atrage cat mai multi consumatori in aceasta perioada dificila, marcata de criza economica mondiala, informeaza France Presse.
Restaurantul The Little Bay din Farringdon, Londra, ofera clientilor meniul "all-you-can-eat" ("atat cat poti manca"), pana la sfarsitul lunii, adresandu-se mai ales angajatilor afectati de criza mondiala si care lucreaza in zonele din apropiere, unde se gasesc multe institutii financiare. "Fiecare client poate sa plateasca de la 100 de lire sterline la un penny", a declarat Peter Ilic, proprietarul restaurantului. "Tot ce le cer este sa plateasca atat cat considera ei ca valoreaza mancarea si serviciile de aici", a adaugat acesta. Meniul cuprinde aperitive, precum pasta de peste afumat, salata de rata, rulouri de somon, pui la rotisor sau simple sandvisuri, pentru clientii grabiti. Preturile variaza de la 2,25 lire sterline (2,5 Euro) la 8,80 lire sterline (9,7 Euro) pentru felul principal, ceea ce reprezinta deja un pret foarte competitiv pentru centrul Londrei. Bauturile nu sunt incluse in aceasta oferta, desi un pahar cu apa va fi intotdeauna la indemana, au declarat patronii restaurantului.
Un restaurant din Londra permite clientilor sa decida singuri cat de mult sa plateasca pentru felurile de mancare cumparate, in incercarea de a atrage cat mai multi consumatori in aceasta perioada dificila, marcata de criza economica mondiala, informeaza France Presse.
Restaurantul The Little Bay din Farringdon, Londra, ofera clientilor meniul "all-you-can-eat" ("atat cat poti manca"), pana la sfarsitul lunii, adresandu-se mai ales angajatilor afectati de criza mondiala si care lucreaza in zonele din apropiere, unde se gasesc multe institutii financiare. "Fiecare client poa